Tenntrådssmycken

 

magdasdesign

 

Modellnamn: Bäckåsjö Guld eller silver

enkelt armband, 350kr.

dubbelvarv armband, 650kr.

Guld: Flätad med koppartråd med 14K guldplätering. Silver: Flätad med tenntråd i 10% silver. Inspirerad av vattnets flöde i den breda sjön, stilla ån och hoppande bäcken i flätans mönster. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Tallbark i silver eller guld, 500kr.

Silver: Flätad tenntråd i 4% silver.

Guld: Flädat koppartråd med 14K guldplätering.

Inspirerad av tallbarkens buckligt välvda yta som står emot vädrets skiftningar. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: 3-fläta i guld, 350kr.

Traditionell fläta med 3 trådar i koppartråd med 14K guldplätering. Valbar i flera skinnfärger.

 

Modellnamn: Kung Karls Spira, 780kr.

En tung modell full av lyster från swarovskikristaller och koppartråd med 14K guldplätering. Inspirerad av Västerbottens landsskapsblomma Kung Karls Spira. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Solöga, 400kr.

Mer lyster är så här är svår att få! Swarovskikristaller bicon crystal AB inflätad med koppartråd med 14K guldplätering. Inspirerad av högsommardag med ögat kisande mot solen.

Modellnamn: Tross i guld, 750kr.

En maffig modell flätad i koppartråd med 14K guldplätering. Bred modell. Inspirerad av det breda sammanflätade tross-repet i skärgården. Valbar i flera skinnfärger.

 

Modellnamn: Skärgårdslyster

enkelt armband, 350kr.

dubbelvarv armband, 650kr.

Inspirerad av det glittrande vattnet i skärgården såväl i sommarsol som gnistrande vinterfrusen havsvik. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Trollslända 320kr

Gnistrande mini-swarovski kristaller anpassade för bredden på skinnremmen. Gnistrar i kapp med solen likt trollsländan´s vingar i flödande solsken. Fästen och karbinhake i 925 sterling silver. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Silverbäcken, 450kr.

Vackert armband med silverpärlor i 925 sterling silver samt flätor med tenntråd i 4% silver. Inspirerad av den svarta bäckens glans i tät granskog! Finns även som ring. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Fyrfläta i silver, 350kr.

Traditionell modell med 4% silver i tenntråden. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Daggdroppar, 350kr.

Swarovskikristaller, silverpärlor i 925 sterling silver. Inspirerad av daggdropparnas spegling i morgonsolen. Valbar i flera skinnfärger.

Modellnamn: Lövsmycket, 380 kr.

Tenntråd i 10% silver. Silverlön, lås och ändhållare i 925 sterling silver. Ett äkta Umeå-smycke inspirerad av björklövet i björkarnas stad!

Modellnamn: Morgondagg, 350 kr

Vattendropparna från morgondaggens grässtrån gestaltar sig i silverkulorna på skimrande tenntråd. Tenntråd i 4% silver, silverpärlor och lås i 925 sterling silver. Finns att beställa som halsband. Setpris halsband och armband 650 kr.

Modellnamn: Vårglans, 320 kr

Inflätade gnistrande swarovskikristaller och silverpärlor i tenntråd med 4% silver. En återspegling av vårsolens glans, smyckad för vårens härliga dagar. Finns att beställa som halsband. Setpris halsband och armband 650 kr.

Modellnamn: Rimfrost, 250kr

Tenntråd i 4% silver. Lås och ändhållare i 925 sterling silver. Finns att beställa som halsband. Setpris halsband och armband 550 kr.

Modellnamn: Lingonfröjd, 320 kr

Intensivt röda swarovski kristaller och glänsande silverpärlor i flätad tenntråd. Bredd: 4 mm. Lingonen finner vi i de glesa barrskogarna. De har blad året pch klarar ner till 40 grader minus! De är en fröjd för ögat! Finns att beställa som halsband. Setpris halsband och armband 650 kr.

Modellnamn: Sommarlyster, 320 kr

Inflätade gnistrande swarovskikristaller i tenntråd med 4% silver. Redo för sommarens antågande med sol och värme att lystra ikapp! Fästen och karbinhake i 925 sterling silver. Finns att beställa som halsband. Setpris halsband och armband 650 kr.

Modellnamn: Iskristaller, 320 kr

Med tenntråd i fyrfläta med inflätade silverpärlor och swarovski kristaller bicon som glimmande iskristaller i flödande vårsol. Bredd: 6 mm.

Ringar

Finns att beställa men det är svårare att säkerställa storlekarna. Säljs gärna

på plats med möljighet prova ut rätt storlek. Finns att få i samtliga armbandsmodeller.